Nagy Motoros Nyaralás 2009.

2009. június 04., 21:21 [1 hozzászólás]

A motorzás öröméért, a kalandért - kettőnkért
by Chris

18 nap, 4000 km, kemping. Nooormális? :) Majd elválik, tény hogy túl régóta tervezem már ezt, hogy idén is elodázzam. A cég csaknem dűl össze nélkülem, ha mégis akkor úgyis nálam a laptop. Ha mégsem, akkor meg egész évben szabadságra megyek.

Itt van Katie, az én drága egyetlen szerelmem, aki végül beadta a derekát. Mondjuk sokat nem kellett győzködni, de természete az aggodalmaskodás ("nem kéne előre szállást foglalni?"), úgyhogy aggódot párat. Én nem. Bár azóta már legalább nyócszor pakoltam be a top case-be a cuccost, meg az oldaldobozba a saját részem.

Mert azt mondanom sem kell, egy motorral két személyre ennyi időre, nem leányálom a pakk-lista, hogy semmi se maradjon itthon ami kellhet, de azért két pár zokninál több ruhát is vigyünk. Adott egy Honda Deauville, gyárilag két 24 literes dobozzal, a top case 45 literje. PowerBike Andrásnak hála, lesz még egy sw-motech tanktáska, az elvileg 22 lityi. Két hete, mióta megvan a gyári oldaldoboztáska, abból látszik mit tudna a két nagyobb oldaldoboz fedél - sokat. Kétszer 36 litert. Azóta vakarozók azon, hogy kell, nem kell. Persze kell, de olcsónak nem olcsó (ja, tudom, gyári meg motoroscucc, az nem kínai piac). A sátor, meg a matrac rögtön viszi a hátsó doboz harmadát. Ami gáz, hogy a hálózsák most nem fér el, pedig kéne, mert Nizzában megsülés lesz, de az Alpokban 3000 méteren bármi lehet...

Merthogy az útiterv: Jesolo (Velence) - Pisa (toszkána) - Nizza (U2 koncert) - Route les grand Alpes (Mont Blanc) - Genfi-tó - Garda-tó (Sirmione) - Jesolo.

Jól megírom a véleményemet

Komment RSS
Hozzászóló neve*
Webcím
pl: http://www.valami.hu
Hozzászólás*
Biztonsági kód*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Chris -2009.06.04. 21:44 |
Stikó, ezt a csodálatos fotót rólam le kell cserélni, mert überdebilnek nézek ki, kösssz.

üdvözlet
Powerbike Motorosbolt és Szerviz
CimkékArchívum

Honda MotorDeauvilleolvass minket offline - rssFőlapWebmark Hungary